Przejdź do treści

Grażyna Budryn 2025

Grażyna Butryn 2025

 

WYDZIAŁ / JEDNOSTKA: WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI W5

 

Języki: polski

 

 

Obszary działania:

 

  • Nauki przyrodnicze i żywieniowe – technologia żywności i żywienia
  • Nauki o zarządzaniu i jakości
  • Adaptacja na uczelni, zwłaszcza dla studentów pierwszego roku
  • Budowanie pewności siebie
  • Budowanie relacji
  • Budowanie sieci kontaktów w społeczności akademickiej i zawodowej
  • Kompetencje komunikacyjne - skuteczna komunikacja ustna i pisemna
  • Kompetencje prezentacyjne
  • Motywacja do samodzielnej pracy
  • Organizacja nauki i zarządzanie czasem
  • Planowanie ścieżki edukacyjnej i zawodowej
  • Poszukiwanie staży i praktyk zawodowych
  • Radzenie sobie ze stresem
  • Rozwijanie umiejętności interpersonalnych
  • Zarządzanie emocjami,

Od tutora:

Posiadam doświadczenie naukowe i praktyczne w wymienionych obszarach, potwierdzone odpowiednimi osiągnięciami. W szczególności moje obszary kompetencji to produkcja żywności w sposób przyjazny dla człowieka i środowiska oraz żywność wspomagająca utrzymanie dobrego zdrowia w długiej perspektywie, a także badanie atrakcyjności rynkowej różnych produktów żywnościowych.