WYDZIAŁ / JEDNOSTKA: WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI W5
Języki: polski
Obszary działania:
- Nauki przyrodnicze i żywieniowe – technologia żywności i żywienia
- Nauki o zarządzaniu i jakości
- Adaptacja na uczelni, zwłaszcza dla studentów pierwszego roku
- Budowanie pewności siebie
- Budowanie relacji
- Budowanie sieci kontaktów w społeczności akademickiej i zawodowej
- Kompetencje komunikacyjne - skuteczna komunikacja ustna i pisemna
- Kompetencje prezentacyjne
- Motywacja do samodzielnej pracy
- Organizacja nauki i zarządzanie czasem
- Planowanie ścieżki edukacyjnej i zawodowej
- Poszukiwanie staży i praktyk zawodowych
- Radzenie sobie ze stresem
- Rozwijanie umiejętności interpersonalnych
- Zarządzanie emocjami,
Od tutora:
Posiadam doświadczenie naukowe i praktyczne w wymienionych obszarach, potwierdzone odpowiednimi osiągnięciami. W szczególności moje obszary kompetencji to produkcja żywności w sposób przyjazny dla człowieka i środowiska oraz żywność wspomagająca utrzymanie dobrego zdrowia w długiej perspektywie, a także badanie atrakcyjności rynkowej różnych produktów żywnościowych.